Please visit the site again using one of the following browsers.
Avrupa'da Fırsatlara Yelken Aç! İşte, Avrupa'da freelance iş yapmayı düşünen Türkler için en iyi 10 freelancer platformu.

En İyi 10 Freelancer Platformu

Dijital çağda, işlerinizi dünya genelindeki müşterilere sunabileceğiniz harika freelancer platformları bulunuyor. Avrupa'da yaşayan Türk yazılımcılar, grafikerler ve diğer meslektaşlarımız için, bu platformlar altın gibi değerli. İşte, Avrupa'da freelance iş yapmayı düşünen Türkler için en iyi 10 freelancer platformu:

1. UPWORK

Upwork, dünya çapında en popüler freelancer platformlarından biridir. 2003 yılında kurulmuş ve 12 milyonun üzerinde kayıtlı serbest çalışanla 5 milyonun üzerinde kayıtlı işvereni bir araya getiriyor. Her türlü beceri seviyesine ve sektöre hitap eden Upwork, güvenli ödeme sistemleri ve geniş iş seçenekleri sunuyor.

2.FREELANCER

Freelancer, 2009 yılında kurulmuş ve 50 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip. Küresel bir platform olan Freelancer, 950'den fazla farklı beceri kategorisinde projeler sunuyor. İşverenler için doğru freelancerı bulma ve projelerine uygun teklifleri alma konusunda büyük kolaylık sağlıyor.

3. GURU

Guru, 1998 yılında kurulmuş ve 3 milyonun üzerinde kayıtlı üyesi bulunuyor. Özellikle yazılım geliştirme, tasarım, satış ve pazarlama gibi alanlarda projeler sunan Guru, işverenlerle serbest çalışanları etkili bir şekilde eşleştirme konusunda uzmandır.

4. TOPTAL

Toptal, 2010 yılında kurulmuş ve en üst düzeydeki yeteneklere sahip serbest çalışanları işverenlerle buluşturmayı amaçlar. Sadece en iyi 3%lik uzmanları kabul eden Toptal, genellikle yazılım ve tasarım gibi alanlarda talep görmektedir.

5. FIVERR

Fiverr, 2010 yılında kurulmuş ve milyonlarca kayıtlı kullanıcıya ve işe sahiptir. Genellikle küçük projeler ve hizmetler için kullanılan Fiverr'da, grafik tasarım, dijital pazarlama, yazılım geliştirme ve daha fazlası gibi farklı kategorilerde projeler bulabilir ve sunabilirsiniz.

6. PEOPLEPERHOUR

PeoplePerHour, 2007 yılında kurulmuş ve 1.5 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcıya sahip. Özellikle teknoloji ve yaratıcılık odaklı projeler için hizmet veren bu platform, işverenlerle freelancerları etkili bir şekilde eşleştirir.

7. WEWORKREMOTELY

WeWorkRemotely, uzaktan çalışma fırsatlarına odaklanmış ve 2012 yılında kurulmuştur. Küresel olarak uzaktan iş fırsatlarını listeler ve genellikle yazılım, tasarım ve müşteri destek pozisyonlarını içerir.

8. REMOTEOK

RemoteOK, 2015 yılında kurulmuş ve uzaktan çalışma fırsatlarını listeleyen bir platformdur. Özellikle yazılım geliştirme, dijital pazarlama ve müşteri destek pozisyonlarında uzaktan iş fırsatları sunar.

9. SIMPLYHIRED

SimplyHired, 2003 yılında kurulmuş ve milyonlarca iş ilanını içeren bir iş arama platformudur. Serbest meslek sahipleri için de iş fırsatları sunar ve çeşitli sektörlerde projeler bulabilirsiniz.

10. DRIBBBLE

Dribbble, 2009 yılında kurulan popüler bir tasarım odaklı platformdur. Özellikle grafik tasarımcılar ve diğer yaratıcı profesyoneller için mükemmel bir mecra olan Dribbble, portfolyo sergileme ve ilgi çekici projelerle bağlantı kurma fırsatı sunuyor.

Bu platformlar, Avrupa'da fırsatlar aramak isteyen Türk serbest meslek sahipleri için muhteşem birer kaynak. Hangi platformun sizin için uygun olduğunu keşfetmek için zaman ayırın ve kendi yolculuğunuza başlayın.

AVRUPA’DAN ÖDEMELERİMİ NASIL ALACAĞIM?

Türkiye’den Avrupa’ya freelance hizmet veren kişilerin en çok zorlandığı konulardan biri de bu platformdan ödemelerini alabilmek. İşte tam bu noktada UPTION Avrupa hesabı tüm ihtiyaçları karşılıyor. UPTION’a hemen üye olup, dakikalar içinde ücretsiz olarak Avrupa’da SEPA bölgesinde geçerli hesabınızı açabilir, Avrupa IBAN’ınız ile yurt dışındaki platformlardan ödemelerinizi kolayca alabilirsiniz. UPTION Avrupa IBAN’ı sayesinde ödemelerinizi sadece 1 Euro masraf ücreti ile Türkiye’deki hesabınıza alabilirsiz. Hemen UPTION'ı indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanın.